Blog artikelen

Hoe kun je een autozetel reinigen?

15 maart 2024
Waar de ene persoon zijn auto wekelijks door de wasstraat haalt en rommel dagelijks verwijdert, is de auto voor anderen een verzamelplaats van losse verpakkingen en etensresten. Welk type autobezitter je ook bent, er kan bij iedereen weleens vuiligheid op de autozetel terechtkomen. Heb je vieze autostoelen? In deze blog bekijken we hoe je de autozetel het beste kunt reinigen.

Hoe kun je de kalkrand uit je wc pot verwijderen?

16 februari 2024
Net als op de kraan, de douchekop en de muren of glazen wand van de douche, kan er in de toiletpot ook kalkaanslag ontstaan. In warm water krijgt kalk sneller de kans zich af te zetten, dan in koud water, maar toch zie je bij veel toiletten een zogenaamde kalkrand. Ondanks dat je goed schoonmaakt, ziet dit er toch wat viezig uit. In dit artikel bekijken we op welke manieren je deze kalkrand uit je wc pot kunt verwijderen.

De vaatwasser stinkt? Met deze tips los je dat op

17 januari 2024
Afwassen met een vaatwasser is hartstikke handig. Je hoeft nooit meer de afwas te doen en zet je vuile vaat altijd uit het zicht, direct in de vaatwasser. Inmiddels beschikken zelfs 6 op de 10 huishoudens dan ook over een vaatwasmachine. Ondanks die heerlijk geurende vaatwastabletten, kun je toch ineens een vaatwasser hebben die stinkt naar riool of een vaat uit de vaatwasser die stinkt. In dit artikel geven we tips om een vaatwasser die stinkt weer fris te laten ruiken.

Hoe kun je een kattenpis geur verwijderen?

18 december 2023
Heb je ook katten thuis? Dan kan het best weleens gebeuren dat je kat buiten de kattenbak plast. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer de kattenbak niet schoon genoeg is, de toegang naar de kattenbak geblokkeerd is, maar ook na een operatie of door een blaasaandoening. De geur van kattenpis is heel penetrant en een huis dat stinkt naar kattenpis wil je natuurlijk niet. In dit artikel vertellen we hoe je de kattenpis geur het beste kunt verwijderen.

Hoe kun je roestvlekken verwijderen?

22 november 2023
Je ziet het veel terugkomen op metalen objecten zoals tuinhekjes, op de strijkbout of op je fiets; roestvlekken. Maar roest kan zich overal op vormen en afgeven. Zo kun je ineens een roestvlek in je favoriete blouse tegenkomen, op je net gepoetste tegelvloer. Daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. In dit artikel vertellen we je dan ook, hoe je met gemak die roestvlekken kunt verwijderen.

Hoe kun je kaarsvet verwijderen van de vloer?

25 oktober 2023
Kaarsen zijn echte sfeermakers en gezellig om te branden. Maar soms kan er weleens iets misgaan en druipt het kaarsvet per ongeluk over je houten vloer of vloerbedekking. Zo’n vettige kaarsvet vlek, daar zit niemand op te wachten. Gelukkig zijn er genoeg manieren om de vlek weer helemaal weg te krijgen. In dit artikel vertellen we je alles over het verwijderen van kaarsvet van de vloer.